Hotel

Welkom bij Hotel Waddengenot Pieterburen, een gezellig hotel gelegen aan de punt van Nederland. Naast Pieterburen Zeehondencentrum en het beginpunt van het beroemde Pieterpad, biedt ons hotel een unieke bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.

In het schilderachtige dorp Pieterburen, waar de Waddenzee tot leven komt en vakantiesfeer heerst, vind je ons hotel. Hier kun je ontspannen en avontuurlijk genieten van je vakantie.

Bij Hotel Waddengenot Pieterburen heten we gasten warm welkom en bieden we comfortabele accommodaties. Onze smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen, zodat je je meteen thuis voelt. Of je nu een korte pauze plant of het Pieterpad wilt bewandelen, ons hotel is de ideale uitvalsbasis voor je avontuur.

In de omgeving van Waddengenot Pieterburen is er volop te doen en te zien. Een bezoek aan het Pieterburen Zeehondencentrum mag je niet missen. Hier kun je meer leren over deze schattige zeezoogdieren. Het nabijgelegen Nationaal Park Lauwersmeer biedt prachtige wandel- en fietsroutes en uitstekende mogelijkheden voor vogelspotten.

Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis is een uitstapje naar de historische stad Groningen, op korte afstand, een aanrader. Hier kun je genieten van indrukwekkende architectuur, bruisende markten en boeiende musea.

Na een dag vol avontuur kun je in ons hotel ontspannen en genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. We bereiden onze gerechten met verse en lokale ingrediƫnten. Sluit de avond af met een verfrissend drankje aan de bar en deel je ervaringen met medereizigers.

Waddengenot Pieterburen biedt gasten een onvergetelijk verblijf in een prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur of avontuur en ontdekking, bij ons ben je aan het juiste adres. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je kennis te laten maken met het ultieme Waddengenot gevoel in Pieterburen.

Bekijk hier onze verschillende arrangementen en reserveer hier een kamer!