Vacatures Waddengenot aan Zee

Waddengenot aan Zee is ons splinternieuwe restaurant met uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer. We zijn sinds 10 maart 2022 geopend en zijn op zoek naar leuke, gemotiveerde en stressbestendige collega’s! Wat zoeken wij?

Bediening (parttime of fulltime) 

Heb jij zin om aan te sluiten  bij een leuk en gedreven team? Heb jij een horecamentaliteit en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou. Wij hebben een nieuwe medewerker nodig voor in de bediening. Zie jij jezelf al heerlijke drankjes, hapjes en het diner serveren bij ons gloednieuwe restaurant? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar receptie@waddengenot.nl.

Chef Bediening (fulltime) 

Als uitbereiding van ons vaste team zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Als Chef bediening werk je nauw samen met de bedrijfsleider. Heb jij zin om aan te sluiten  bij een leuk en gedreven team? Heb jij een horecamentaliteit en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou. Wij hebben een nieuwe medewerker nodig voor in de bediening. Zie jij jezelf al heerlijke drankjes, hapjes en het diner serveren bij ons gloednieuwe restaurant? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar receptie@waddengenot.nl.

Zelfstandig werkend kok of hulp kok 

2300 – 3000 excl. 8% vakantiegeld en reiskosten

Wij van Waddengenot aan zee zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok of hulp kok. Die gevoel heeft voor het vak en ons keuken team kan versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan nu en stuur een E-mail naar receptie@waddengenot.nl

Hulpkok, afwasser of bediening

0 uren contract

15 jaar € 7,50

16 jaar € 9,00

17 jaar € 10,00

18 jaar € 12,00

19 jaar € 13,00

20 jaar € 14,50

21 jaar € 16,50