Vacatures Waddengenot aan Zee

Waddengenot aan Zee is ons splinternieuwe restaurant met uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer. We zijn sinds 10 maart 2022 geopend en zijn op zoek naar leuke, gemotiveerde en stressbestendige collega’s! Wat zoeken wij?

Bediening (parttime of fulltime) 

Heb jij zin om aan te sluiten  bij een leuk en gedreven team? Heb jij een horecamentaliteit en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou. Wij hebben een nieuwe medewerker nodig voor in de bediening. Zie jij jezelf al heerlijke drankjes, hapjes en het diner serveren bij ons gloednieuwe restaurant? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar receptie@waddengenot.nl.

Chef Bediening (fulltime) 

Als uitbereiding van ons vaste team zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Als Chef bediening werk je nauw samen met de bedrijfsleider. Heb jij zin om aan te sluiten  bij een leuk en gedreven team? Heb jij een horecamentaliteit en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou. Wij hebben een nieuwe medewerker nodig voor in de bediening. Zie jij jezelf al heerlijke drankjes, hapjes en het diner serveren bij ons gloednieuwe restaurant? Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief naar receptie@waddengenot.nl.