Kom jij vis eten in Lauwersoog?

Verse vis eten in Lauwersoog, daarvoor kun je het beste bij Waddengenot aan Zee zijn. Dit restaurant is gelegen aan de Waddenzee in de veerhaven van Lauwersoog, bij de boot naar Schiermonnikoog. Elke dag wordt verse vis ingekocht in de haven bij de visafslag. Vandaar dat je hier bij Waddengenot aan Zee elke dag verse vis kunt eten aan de kust. Van zoute haring tot aan gebakken vis, van oesters tot aan kreeft.

Bekijk onze menukaart

 

Visje eten in Lauwersoog

De vis komt zo uit de zee en wordt voor jou gereserveerd. Na een mooie wandeling door het bos, over het strand, de haven of na een bezoek aan Schiermonnikoog gaat er niks boven heerlijke verse vis eten in Lauwersoog bij Waddengenot aan Zee. Snel een vers gebakken kibbeling halen kan, maar uitgebreid dineren kan ook.

Reserveer eenvoudig en snel

 

Eten aan zee

Restaurant Waddengenot aan Zee is een geheel gerenoveerd restaurant dat in de haven van Lauwersoog gelegen is. Hier kun je eten aan zee. Met een prachtig uitzicht over de Waddenzee en ons ruime zonneterras is het heerlijk vertoeven. In de winter is het genieten maar in de lente en zomer kunnen onze gasten de hele dag buiten op ons terras in de zon genieten.

Verse vis gerechten bij Waddengenot aan Zee

Op onze menukaart staan het hele jaar door zoute haring, verse mosselen en heerlijke lekkerbek. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, appelcompote en frietjes. Bovendien serveren wij bijpassende wijnen.

Uitwaaien aan zee

Ons restaurant in Lauwersoog ligt aan de zee. Over de dijk en door de haven kan heerlijk gewandeld worden. Heerlijk in het weekend uitwaaien aan zee kan wandelend maar ook tijdens een heerlijk diner in de lente en zomer. Op ons zonneterras kan je uitwaaien met een prachtig uitzicht over de Waddenzee met een hapje en een drankje.